RING OSS - 0520-50 72 10

Laddbox Trollhättan

RING OSS - 0520-50 72 10

Elinstallation

Vi utför allt inom elinstallationer och installation av laddbox i Trollhättan.

Våra duktiga och behöriga elektriker utför elinstallationer och servicearbeten av alla slag. Som era lokala elektriker och montörer i Trollhättan kan ni vara säkra på att vi täcker alla behov inom elinstallation och likaså installation av laddbox i Trollhättan. Vi är även verksamma inom hela Trestadsområdet med våra tjänster.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss när ni har behov av elinstallation eller installering av laddbox i Trollhättan! Vi är även verksamma med våra tjänster i Uddevalla och Vänersborg. 

Allt inom elinstallation

Som lokala elektriker täcker vi alla behov inom elinstallationer, el-service och installation av laddbox i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Vi utför arbeten inom följande områden:

  • Elinstallation.
  • Data & Tele.
  • Larm.
  • Felsökningar.
  • Programmering inom KNX.
  • Till viss del projektering.
  • Laddbox i Trollhättan.

Vår affärsidé är att bedriva elinstallation och nybyggnation med god kompetens och hög kvalitet i allt vi gör. Våra montörer har goda utför arbeten med hög kompetens så att våra kunder sprider ett gott ryckte om oss. Alla våra elektriker är behöriga och certifierade med flera års erfarenhet både inom elinstallation och installation av laddbox i Trollhättan. Vi utgår från Trollhättan men är också tillgängliga med våra eltjänster i Vänersborg och Uddevalla. Nedan kan ni se några exempel på våra tidigare projekt och refernsjobb som omfattar installation och nybyggnation av en rad eltjänster. Våra eltjänster omfattar även installation och underhållning av laddbox i Trollhättan för de som väljer att byta till elbil. 

Refernsjobb 

Vattentornet - Trollhättan

                                         

Vi har utfört arbeten inom kraft, belysning,
data, passer i 9 lägenheter på 12 våningsplan
med en total höjd inkl. lanternin 40 meter.

Fridhemsförskolan - Vänersborg

Vi har fått i uppdrag att utföra all elinstallation vid
ombyggnad och tillbyggnad av Fridhems Förskola.
Detta innebär kraft, belysning, data, inbrott och
brandlarm.

Välkommen att kontakta oss för ert projekt inom nybyggnation, underhållning eller reparationer av el tjänster och även laddbox i Trollhättan!