RING OSS - 0520-50 72 10

Laddbox Trollhättan

RING OSS - 0520-50 72 10

Laddbox

Vi bistår med installation och service av laddbox i Trollhättan och inom hela Trestadsområdet.

Vi installerar nya och underhåller befintliga anläggningar av laddbox i Trollhätten. Oavsett om ni behöver installera laddbox i Trollhättan i anknytning till hemmer eller på jobbet kan vi hjälpa er! Våra certifierade montörer bistår med professionell installation för alla tillfällen och behov. Vi har både färdiga lösningar och erbjuder anpassade laddningssystem i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla.

Behöver ni installera ny laddbox i Trollhättan, Vänersborg eller Udevalla? Kontakta oss för gratis offert!

Laddbox i Trollhättan - saker att tänka på

För att säkerställa att ens elanläggning och laddbox i Trollhättan klarar av hög belastning över tid måste man få hjälp av ett elföretag. Vi kan hjälpa er med trygg installation av laddbox i Trollhätten och även säkerställa att huvudsäkringen klarar av laddningen av elbilen.

Om man har tänkt använda ett vanligt uttag är det desto viktigare att be en elfirma kontrollera att den befintliga anläggningen faktiskt klarar av höga belastningar vid laddning av elbil över tid. Detta för att befintliga uttag många gånger inte kan signalera eventuella fel och risken för värmebildning är större än vid en laddbox i Trollhättan. En laddbox till el- eller hybridbilen ger alltid högre säkerhet än vanligt uttag.

Det är enkelt att installera med oss

Här kan ni se hur hela processen ser ut när ni väljer att installera laddbox i Trollhättan med oss. 

1. Kontakt och offert

Ni kontaktar oss och vi avtalar tid för ett första besök och gratis offert. Vi kommer på besök hos er för att undersöka platsen där laddboxen skall installeras. Vi ger prisförslag och lösning till just er laddbox i Trollhättan.

2. Vi genomför installation

När ni tackar ja bokar vi ny tid för installation och montering av laddningssystemet. Våra montörer kommer och installerar laddboxen. Om det är något mer arbete som behövs utöver laddbox installationen informerar våra montörer direkt om det. Efter installation säkerhetstestas utrustningen och sätts i drift. Montören går igenom laddboxen tillsamans med kunden. Den är redo att användas.

3. Vi skickar ut fakturan

Efter installationen av laddbox i Trollhättan skickar vi ut fakturan med eventuella tillägg och avdrag för grönt teknik. Resten sköter vi tillsammans med Skatteverket.

Vi är även verksamma med installation av laddboxar och anläggningar i Vänersborg och Uddevalla. Ta kontakt idag för kostnadsfri offert!