RING OSS - 0520-50 72 10

Laddbox Trollhättan

RING OSS - 0520-50 72 10

Om oss

Vi utför alla typer av installationsarbete, allt från nybyggnation av villor till byte av trasiga vägguttag strömbrytare i Trollhättan.

Roolf’s El i Trestad AB bedriver elinstallationsverksamhet och installation av laddbox i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. Vi utför allt från enkla och klassiska elinstallationer till diverse felsökningar och när du behöver hjälp med att installera ny laddbox i Trollhättan med omnejd. Kontakta oss om när du har behov av duktiga elektriker och montörer av laddbox i Trollhättan!

Elinstallationer med hög kvalitet

Vår verksamhet bygger på att erbjuda hög kompetenta eltjänster med god kvalitet i entreprenad och servicesektorn. Vi erbjuder och levererar högklassigt arbete och installationer av laddbox i Trollhättan med omnejd. 
Våra montörer jobbar lösningsorienterat och kreativt mot både medarbetare och kund. Vi gör ingen skillnad på någon. Den som vill samarbeta med oss får en trygg och trovärdig samarbetspartner som håller vad vi lovar. Vår huvudsakliga marknadsföring och utveckling av företaget består av att våra montörer har goda relationer och utför arbeten med hög kompetens så att våra kunder sprider ett gott ryckte om oss.

På vägen mot våra mål jobbar vi i enlighet med dessa principer: 

  • Vi arbetar med ständiga förbättringar för att vi hela tiden ska bli bättre och nå våra mål.

  • Vi följer lagar och våra kunders krav.

  • Kompetensutveckling är en viktig del för att lyckas.

Installera laddbox i Trollhättan

Förutom att vi utför allt inom elinstallationer kan vi även installera och montera laddbox i Trollhättan. En laddbox i Trollhättan säkrar en snabb och säker laddning av din el- eller hybridbil. Våra certifierade och duktiga elektriker hjälper till med allt från att säkerställa elanläggningen till färdig installation av utrustningen för just din bil. Vi hjälper dig också med det gröna avdraget vid installation av grön teknik för privatpersoner.

                                       Henrik Roolf - VD/Ägare                          Oscar Weurmann - Service/Ägare

                             

Har du frågor om några av våra el tjänster? Vill du installera laddbox i Trollhättan, Vänersborg eller Uddevalla? Vi ger kostnadsfri offert för utföring av monteringen? Kontakta oss genom att ringa, skicka mail eller fylla i kontaktformuläret på nästa sida!